Etusivu

Tule mukaan!
Yhdistykset ja muut harrastajat

Yritykset

Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Ohjelma

Käytännön asioita

Aiemmat Kikuconit:
Kikucon III
Kikucon II
Kikucon I

Myyminen, mainostaminen ja muu näkyvyys tapahtumassa

Kirsikankukkaconin yhteydessä on varsikin japanilaiseen kulttuuriin liittyviä tuotteita tai palveluja tarjoavilla yrityksillä hieno tilaisuus mainostaa tai myydä tuotteitaan.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti mangan ja animen eli japanilaisen sarjakuvan ja animaation harrastajille, joiden määrä etenkin nuorten keskuudessa on voimakkaassa kasvussa. Tapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä Turun lisäksi muustakin eteläisestä Suomesta, ja jonkin verran myös kauempaa. Tapahtuma on järjestetty aiemmin vuosina 2005, 2008 ja 2010. Ensimmäinen Kirsikankukkacon keräsi arvioiden mukaan lähes 2000 kävijää Nuorisokeskus Palatsiin, toinen ja kolmas puolestaan tuhatkunta nuorta Klassikon koululle.

Varaukset, tiedustelut ja muut yhteydenotot tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon (ät) animeunioni (piste) org.

Myyntipöytien vuokraaminen tapahtumapaikalta

Kikuconin basaari on täynnä, joten sinne ei voi enää varata pöytiä.

Tapahtumapaikalta on mahdollisuus vuokrata myyntipöytiä japanilaiseen kulttuuriin liittyvien tuotteiden myymistä varten. Yksi pöytä maksaa 80 euroa. Pöytien koko on 180 x 80 cm ja korkeus noin 73 cm. Pöytiä voi varata 1-4 kappaletta, sillä sen kokoisia pisteitä saa tilaan sopivasti mahdutettua. Pöytien tilalle saa erikseen sovittaessa tuoda omia rekkejä, hyllyjä ym. kunhan ne mahtuvat annettuun tilaan. Tapahtumapaikkana on koulu, ja ajatuksena on sijoittaa myyntipöydät ruokasaliin monipuoliseksi basaariksi. Basaarin pöydissä ei ruokamyynti ole sallittua. Pyydämme huomioimaan tapahtuman ikärajattomuuden sekä kiinnittämään huomiota siihen, että piraattituotteita ei sallita.

Taidetta ym. tuotoksiaan myyville harrastajille tarjotaan myös pienmyyntipisteitä, niistä löytyy tarkemmat tiedot yhdistykset ja harrastajat -osiosta.

Nettibanneri
Tapahtuman etusivun alalaitaan on mahdollisuus varata pieni nettibanneri (120x90) hintaan 50 euroa. Varatessasi lähetä banneriksi tarkoitettu kuvatiedosto (mieluiten png- jpg- tai gif-muodossa) sekä sen sivun osoite, johon bannerin halutaan osoittavan.

Näkyvyyttä tapahtumassa
Tapahtumaa voi tukea rahallisesti tai tuotteilla, esimerkiksi kilpailujen palkintoina, työpajojen materiaaleina tai tapahtumapaikan somistuksessa käytettävillä tuotteilla. Sponsori saa näkyvyyttä tapahtumassa sopimuksen mukaan, mahdollista on sopia esimerkiksi joitain seuraavista tavoista: mainos ohjelmalehdessä, linkki tai banneri tapahtuman nettisivuilla, logo tapahtuman mainostusmateriaaleissa ja/tai ohjelmalehdessä, maininta ohjelmanumeron yhteydessä (esim. kilpailun tai työpajan yhteydessä johon on lahjoitettu tuotteita).