Etusivu

Tule mukaan!
Yhdistykset ja muut harrastajat

Yritykset

Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Ohjelma

Käytännön asioita

Aiemmat Kikuconit:
Kikucon III
Kikucon II
Kikucon I

Työntekijät ja ohjelman pitäjät

Tapahtuma ei voi toteutua ilman tekijöitä, ja siinä sinä voit auttaa!

Erilaisia työtehtäviä ovat mm. infon, narikan ja myyntipöydän hoitaminen, tilojen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen ja erilaisten pajojen pitäminen. Tapahtumaan voi myös tarjoutua pitämään ohjelmaa - sillä varmistat, että siellä on juuri sinua kiinnostavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia työvoimavastaavalle eli Susannalle osoitteeseen turkularp ät yahoo piste com. Laita otsikoksi Kikucon työntekijä ja kerro viestissä nimesi ja ikäsi sekä mainitse jos tiedät jo jotain työvoimana toimimiseen vaikuttavia seikkoja, kuten milloin aioit tulla paikalle ja lähteä, mitä taitoja sinulla on joita voisi hyödyntää, yms. Esimerkiksi järjestyksenvalvojakortti on mainitsemisen arvoinen etu, sillä vaikka con-kävijät yleensä käyttäytyvätkin siivosti, on sääntöjen mukaan paikalla oltava järkkäreitäkin.

Työvoimana olet oikeutettu nauttimaan taukohuoneen antimista (tuoli, pöytä, mikro, kahvia, teetä, seuraa...) ja tarvittaessa ahkera vapaaehtoistyöntekijä voi saada jopa majoituksen ilmaiseksi. (Muista sopia asiasta.) Työntekijät saavat halutessaan myös työtodistuksen aherruksestaan. (Se kannattaa pyytää jo etukäteen.)

Ohjelman tarjoaminen tapahtumaan käy laittamalla sähköpostia tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org. Laita otsikkoon Kikucon ohjelma ja kerro viestissä ohjelmastasi. Hyödyllisiä tietoja ovat mm. ohjelman nimi ja kuvaus (sisältö, kesto ym), ohjelmanpitäjien tiedot, sekä mitä ohjelma onnistuakseen vaatii meiltä (tilat, laitteet ym). Varsinkin historiateemaan liittyvä ohjelma on tervetullutta, mutta toki muutakin mahtuu mukaan. Tapahtuman taukotila on myös ohjelmanpitäjien käytössä.

Kirsikankukkacon toteutetaan vapaaehtoisvoimin, joten palkkaa tai palkkioita ei valitettavasti voida maksaa. Erikseen sovittaessa ja tapahtuman taloudellisen tilanteen salliessa on jotain kulukorvauksia mahdollista pyytää.