Etusivu

Ohjelma

Taide- ja piirustuskilpailut

Kikuconissa on tällä kertaa sekä taidekisa, johon tuodaan työt valmiina, että piirustuskisa, johon kilpailutyöt luodaan tapahtumassa. Kisat palkitaan erikseen, ja molemmissa voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Tapahtuma on ikärajaton, joten töiden tulee olla sopivia kaikenikäisten nähtäväksi. Palkituista töistä julkaistaan kuvat tapahtuman nettisivuilla.

Kumpaankin kisaan osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus esitellä muuta taidettaan tapahtumassa: kisaan ilmoittautumisen yhteydessä voi varata ilmaiseksi taidepöydän, joka on pieni piste oman taiteen esittelemistä ja pienimuotoista myyntiä varten. Taidepöytien varaaminen on suljettu.

Taidekisa

Tähän kisaan on ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse, ja ilmoittautumisaika päättyy 11.5.2012.

Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä itse tekemällään työllä, jonka maksimikoko on A4-kokoinen paperi. Kilpailun aiheena on elementit. Tekniikka on vapaa, esimerkiksi piirustus tai vesivärityö, ja se tehdään ennakkoon ja tuodaan tapahtumaan valmiina. Työn taakse tulee kirjoittaa oma etunimi (tai nimimerkki jos sellaista käyttää kisassa). Työn etupuolella ei saa olla tekijän nimeä tai nimimerkkiä näkyvissä.

Työ on tuotava tapahtuman infoon lauantaina 19.5. klo 12 mennessä, jotta se voidaan laittaa esille yleisöäänestystä varten. Yleisö saa äänestää töitä la klo 12 alkaen ja su klo 13 asti. Työn voi noutaa takaisin infosta sunnuntaina klo 13.3015. Voittajat julkistetaan ja palkitaan tapahtuman päättäjäisissä sunnuntaina.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org otsikolla Taidekisa. Kerro koko nimesi sekä anna lisäksi nimimerkki, jos haluat mieluummin esiintyä kisassa nimimerkillä. Kilpailutyön takana on oltava sama etunimi tai nimimerkki kuin ilmoittautumisessa kilpailussa käyttöön antamasi.
Jos haluat taidepöydän tapahtumasta, varaa se ilmoittautuessasi. Jos annetut ajat työn tuomisesta tai noutamisesta ovat ongelmallisia, kysy heti ilmoittautumisen yhteydessä olisiko muunlainen järjestely mahdollinen.

Piirustuskisa

Tähän kisaan on ilmoittautuminen tapahtumassa lauantaina 19.5. klo 1012. Huomaa, että kilpailuun ilmoittaudutaan tapahtumassa, mutta taidepöytien varaaminen on jo suljettu.

Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä itse piirtämällään työllä, joka tehdään tapahtumassa sieltä saatavalle leimatulle ja numeroidulle tavalliselle A4-kokoiselle paperille. Piirustusvälineet kilpailijat tuovat itse. Kilpailun aihe julkistetaan vasta tapahtumassa.

Kukin kilpailija saa ilmoittautuessaan paperin, jolle kilpailutyö piirretään. Valmis työ on tuotava tapahtuman infoon lauantaina klo 14 mennessä, jotta se voidaan laittaa esille yleisöäänestystä varten. Yleisö saa äänestää töitä la klo 14 alkaen ja su klo 13 asti. Työn voi noutaa takaisin infosta sunnuntaina klo 13.3015. Voittajat julkistetaan ja palkitaan tapahtuman päättäjäisissä sunnuntaina.