Etusivu

Ohjelma

Final Quest III: A Link to the Past

Kikuconin Final Quest jatkuu jo kolmannella osallaan.
”Final Quest III: A Link to the Past” tarttuu conin historiateemaan ja saattaapa ammentaa seikkailuja myös japanilaisten kummitustarinoiden suunnalta. Seikkailu on meneillään lähes koko tapahtuman ajan, mutta siihen voi osallistua - joko seikkailijana tai ei-pelaaja-hahmona - itselleen sopivana aikana.

Nyt mukaan huudellaan ”Ei-Pelaaja-Hahmoja” pyörittämään lähes koko con-ajan ja -alueen kattavaa seikkailua. Mukaan seikkailijoita juoksutta...ehm... avustamaan voi ilmoittautua haluamakseen ajaksi sähköpostilla osoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org.
Viestin otsikkoon kannattaa laittaa lyhenne EPH ja viestissä ilmaista mitkä ajat haluaisi EPH:oona viettää ja mahdollinen EPH-hahmotoive mikäli kiinnostusta joksikin tietyksi hahmoksi on. Mukaan kaivataan ainakin aikaisemmista Final Questeistä tuttuja merirosvoa, ninjaa ja maagia. Myös mystinen ennustaja ja muita mielenkiintoisia hahmoja tarinassa esiintyy.

Final Quest -hahmoja Mikä Final Quest ja mitkä Ei-Pelaaja-Hahmot?

Final Quest III antaa mahdollisuuden kokea, millaista konsoliroolipelin ei-pelaaja-hahmon elämään eläytyminen on. Varsinaiseksi seikkailijaksi voi ryhtyä halutessaan kuka tahansa kävijä poimimalla mukaansa Seikkailijalomakkeen ja etsimällä käsiinsä Ei-Palaaja-Hahmon, mutta EPH:ihin otetaan varsinaiset pelaajat laukomaan konsoliroolipeleille tyypillisiä tehtävänantoja ja kommentteja. Jokaisella Ei-Pelaaja-Hahmolla on yksilöllinen luonne ja käytös sekä lapuilla valmiina annettaviin tehtäviin liittyviä kommentteja, joita saa toki mukailla halutessaan. Varsinaista pelillistä elementtiä ei EPH:ille luvassa ole, mutta eläytymistä ja esittämistä pääsee harrastamaan sitäkin enemmän.