Hyödyllistä tietoa tapahtuman tiloista, taukohuoneesta ym.

Saapuminen
Kun saavut tapahtumapaikalle, ilmoittaudu infoon tapahtumapaikan toiseen kerrokseen. Heti ulko-oven luona on tervetulopiste, josta ohjataan tarvittaessa eteenpäin.

Paikka
Kikucon pidetään Klassikon koululla, osoite on Eskelinkatu 4. Käytössä on tiloja kolmesta kerroksesta:

Ensimmäisessä kerroksessa on basaari (valtaosa myyntipisteistä) ja tervetulopiste. Muuta hyödyllistä ovat naposteltava- ja virvoitusjuoma-automatit sekä wc-tilat (käynti infon ja portaiden välistä).

Toisessa kerroksessa on
- pääsali, jonka takaosa toimii aika-ajoin itsenäisenä ohjelmatilana
- puheohjelmaluokat
- info
- narikka
- seura- ja taiteilijapöytiä
- taukohuone
- pukutilat

Kolmannesta kerroksessa on käytössä luokkia, joista yhdessä on pajaohjelmaa ja muissa on (lähes) koko conin jatkuvaa ohjelmaa, kuten rytmipelit, karaoke ja kuvauspiste. Kolmannessa kerroksessa on myös käytössä wc.

Neljännestä kerroksesta ei tapahtuman käytössä ole mitään tiloja.

Taukohuone
Taukohuone sijaitsee toisessa kerroksessa, ja siellä on käytössä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Taukotilan etuosa on myös myyjille, ohjelmanpitäjille ym. avoin kahvihuone, kun taas takaosa on työntekijöiden taukotilaa.

Ohjelmatilojen varustus
Puheohjelmatilassa (toisessa kerroksessa) on dataprojektori ja valkokangas, dokumenttikamera sekä kaiuttimet. Nämä voi liittää omaan läppäriin. Tarvittaessa koneen voi saada myös lainaan, mutta siitä on sovittava erikseen. Luokissa on valkotaulu/liitutaulu.
Puheohjelmatilaan mahtuu kymmeniä kuulijoita.
Pääsalissa on mahdollista saada käyttöön mikrofoni tai kaksi sekä pöytä- ja/tai lattiajalka niille. Cd:n soittaminen äänentoistosysteemin kautta onnistuu tarvittaessa. Dataprojektori on erillisessä kärryssä omien kaiutimiensa kanssa. Salin etuosa tuolitetaan, ja salin takaosaa käytetään tyhjää tilaa vaativiin ohjelmiin. Tarvittaessa sali jaetaan kahtia verholla.

Pajaluokka
on kuvaamataidonluokka koulun 3. kerroksessa. Taulun lisäksi siellä on dataprojektori, dokumenttikamera ja valkokangas. Luokassa on kaiuttimet, joiden äänenvoimakkuutta ei kuitenkaan välttämättä pysty säätämään.

Muissa luokkatiloissa on pääsääntoisesti vastaavanlainen varustus: dataprojektori ja liitu/valkotaulu.
Pajaluokassa on pöytiä (ei pulpetteja) ja tuoleja.

Ohjelman pitäminen
Ohjelmanpitäjien kannattaa ottaa selvää missä ohjelma on ja miten paikan löytää, ja saapua paikalle hyvissä ajoin (vaikkapa jo 10 minuttia ennen alkamisaikaa). Pääsääntöisesti ohjelman tulisi alkaa annettuna aikana ja päättyä 15-10 minuutia ennen kuin seuraava ohjelma alkaa, että kuulijat ehtivät pois/paikalle ja seuraava ohjelmapitäjä pääsee valmistautumaan. Ohjelman alkaessa/päättyessä paikalla pitäisi olla tapahtuman henkilökuntaa katsomassa, että kaikki sujuu.

Turvallisuus
On varsin epätodennäköistä, että mitään ihmeempää tapahtuu, mutta jos jotain sattuu, kävijät lienevät vastaanottavaisia seuraamaan ohjeita ohjelmapitäjältä, seuraesittelijältä ym. jota he muutenkin ovat juuri kuuntelemassa. Olisi siis huomaavaista painaa merkille oman ohjelmatilan/esittelypisteet/yms. läheisyydessä oleva varauloskäynti (merkitty vihrein valokilvin ovien yläpuolella) ja osoittaa se kävijöille, jos tilat on tyhjennettävä (vaikkapa vesi- tai savuvahingon takia). Hälytyksestä ilmoitetaan tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan salin äänentoiston avulla (kaiuttimet saliin ja aulatilaan) tai suullisella kuulutuksella.
Paikalla on koko tapahtuman ajan ensiaputaitoista henkilökuntaa. Henkilökunnan taukotilasta voi asiasta kysellä, ja siellä on myös tarvittaessa laastareita ym. pientä.