Kikuconin etusivu

Myyjille tietoa Kirsikankukkacon IV:n käytännön järjestelyistä

Tässä yksityiskohtaisempaa tietoa tapahtuman myyntipuoleen liittyvistä järjestelyistä, toivon mukaan näiden suuntaviivojen avulla saadaan kaikki toimimaan sulavasti.

Myyntitavaran tuominen ja vieminen

Tapahtumapaikan eli Klassikon koulun osoite on Eskelinkatu 4 (20100 Turku), ja se sijaitsee Eskelinkadun ja Linnankadun kulmassa. Ajo pihaan tapahtuu Linnankadulta, kadunpuoleinen ovi on puolestaan Eskelinkadulle.

Tavaraa on mahdollista kuljettaa paikalle ja sieltä pois ennen tapahtuman aukeamista ja sen sulkeuduttua lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuman aikana ajaminen pihaan ei ole sallittua (erikseen varattuja parkkipaikkoja lukuun ottamatta) eikä tapahtuman ollessa meneillään voi kuljettaa isompia määriä tavaraa myyntitilaan tai sieltä pois. Sovittuina aikoina ennen tapahtumaa ja sen jälkeen paikalla on väkeä päästämässä sisään ja ohjaamassa paikoille, mutta tavaroiden siirtäminen autosta myyntipaikalle ja toisin päin on myyjän vastuulla.

On hyvä ottaa huomioon, että tapahtumapaikkana on koulu Turun keskustassa, ja koulun pihalla saattaa olla autoja parkissa, lisäksi käännös Linnankadulta koulun pihaan on varsin jyrkkä isoille ajoneuvoille. Myyntitila on ensimmäisessä kerroksessa, mutta pihan puoleisten ovien edessä on muutama rappu. Kadunpuoleisen sisäänkäynnin edessä on ramppi, ja pyydämme ilmoittamaan jos sitä halutaan käyttää, sillä kadunpuoleista ovea emme pidä tavallisesti auki.

Itse tapahtuman aikana tavaroiden kuljettaminen esimerkiksi rullakoissa tapahtuman tiloissa on parhaimmillaankin hankalaa eikä tapahtuman aikana voi myöskään ajaa pihaan isoilla ajoneuvoilla, joten jos annetuista ajoista mikään ei käy, pitää järjestäjien kanssa sopia asiasta erikseen.

Aikataulu

Myyntitila avoinna yleisölle lauantaina 10.0019.30 ja sunnuntaina 9.0017.00. Tapahtuma on auki kävijöille lauantaina klo 1020 ja sunnuntaina klo 918.

Myyntipisteen järjestelylle on varattu aikaa lauantaina klo 8.3010 ja purkamiselle sunnuntaina klo 1719.

Tavaroiden tuominen ja vieminen:
Lauantaina 19.5. klo 7.309.30 sekä klo 2021 (Tapahtuman ovet auki yleisölle klo 1020) Sunnuntaina 20.5. tapahtuman päätyttyä, ovet suljetaan klo 18.

Myyntitila

Basaarin alustava pöytäkartta Myyntipöydät on sijoitettu koulun ruokalaan, joka aiemmissa coneissa on todettu toimivaksi tilaksi, mutta ylimääräistä tilaa ei silti ole. Oheisessa kuvassa on alustava suunnitelma myyntipisteiden sijoittelusta.

Jokaiselle myyjälle on varattu sovittu määrä pöytiä sekä tuoleja ja käytössä on hieman tilaa niiden takana, mutta varsin rajatusti. Myyntitilan takana voi olla esimerkiksi seinää tai ikkunoita, syrjään siirrettyjä koulun ruokalan kalusteita, tai sitten toinen myyntipiste. Ylimääräistä tilaa myyntipisteissä ei valitettavasti ole, eli niihin ei pääsääntöisesti mahdu telineitä tai tuotteita pöytien sivuun tai eteen, eikä varsinaista varastotilaa ole. Jos esimerkiksi haluaa pöydän sijaan tuoda vaatetangon tai muuten jotain erityistä myyntipisteeseen, kannattaa siitä kysyä ja sopia etukäteen.

Jos myyntipisteeseen tarvitaan sähkö, siitä kannattaa mainita etukäteen ja varautua omalla jatkojohdolla. Toteutamme mielellämme erityistoiveita mahdollisuuksien mukaan, mutta varsinkaan viime hetkellä ei suunnitelmista voi enää yllättäen poiketa.

Muuta

Tapahtuman aikana myyjien käytössä (tapahtuman myyjä-tunnuksella) on taukohuone, josta saa kahvia ja teetä.

Ensimmäisestä kerroksesta merkitään yksi wc vain henkilökunnalle myyjiä ajatellen.

Varaamme pyynnöstä tapahtumapaikan pihaan parkkipaikan henkilöautolle tai pienelle pakettiautolle. Jos tarvitset parkkipaikan pihasta, muista kysyä hyvissä ajoin etukäteen.